Generálkivitelezés


Belsőépítészeti munkáink után lehetőségünk nyílt a generálkivitelezésben is megmutatni tudásunkat, melyet családi házak kivitelezésével kezdtünk.

Visszatérő megrendelőink és a kedvező visszajelzések eredményeképpen az elmúlt években több ipari létesítmény kivitelezését vezényeltük le: többek között Diósdon a PentaClean Kft. új telephelyének megépítését, emellett a dorogi SPAR szupermarket épülete is a mi nevünkhöz fűződik.

2010-ben közbeszerzési pályázat során elnyertük a győri műjégpálya kiszolgáló épület teljes körű felújítását. Átadása 2010 novemberében volt, így az új korcsolya szezon már a felújított közösségi térrel vehette kezdetét.

Tovább a referenciákhoz

Belső szakipari kivitelezés


Vállalkozásunk a kezdeti időkben szárazépítésre szakosodott, de megrendelői igényeknek megfelelően később kiteljesedett tevékenységünk belső szakipari kivitelezésre. Szükségessé vált a gipszkartonos munkák mellet a járulékos burkolási és festési munkák levezénylése is.

Kisebb lakásfelújításokkal és üzlet kialakításokkal kezdődött, majd a nagyobb volumenű ipari létesítmények következtek. Az évek során kialakult alvállalkozói létszám képessé tette a céget nagy projektek elvégzésére. Mivel közvetlenül a gyártóktól szerezzük be az építőanyagokat, így váltunk versenyképes vállalkozássá.

Évek során tapasztalatot szereztünk a hő-, hang- és tűzgátló megoldások kivitelezésében. Figyelemmel kísérjük a technikai fejlődést, rendszeresen képezzük szakembereinket az új technológiákra.

Tovább a referenciákhoz

Beltéri fa, acél és tűzgátló nyílászárók


Vállaljuk irodaházak, szállodák, bevásárlóközpontok, közösségi épületek komplett belső nyílászáróinak szállítását és elhelyezését.

Legfontosabb számunkra a minőség és a megbízhatóság.

Évek során kialakult állandó beszállító partnereink biztosítják a vállalt határidők betartását, illetve a későbbiekben a karbantartáshoz szükséges alkatrészek pótlását.

Saját beépítő szakemberekkel - nagyobb munkák esetén alvállalkozók bevonásával - és folyamatos szakmai felügyelettel történnek a beépítések.

DOMOFERM Hungária Kft. kiemelt viszonteladói és kivitelezői partnere vagyunk. Kedvező ár, garantáltan kiváló minőség és a versenytársakhoz képest is gyors szállítási határidő jellemzi, az egyedi termékekre vonatkozóan is.

Tovább a referenciákhoz